Sport

Radnički poražen od Brzog Broda na svom terenu

Fudbal: Kup FS RIS 22/23

Pirot: Gradski stadion – 1/4 F

FK Radnički – OFK Brzi Brod 2:3 (0:3)

FK Radnički: Veljko Marković, Andrija Antić, Nemanja Petrov, Bojan Dojkić, Filip Đurović, Nenad Adžibaba ( Nemanja Mančić), Darko Stojanović (Filip Stojanov), Dragan Ignić ( Aleksa Petrović), Miodrag Kamenović, Miloš Janković, Denis Ristov.

U prvoj zavničnoj utakmici fudbaleri Radničkog više su ličili na raštimovan orkestar nego na ekipu koja ima ambicije da se u predstojećoj sezoni bori za najviši plasman. Nećemo se upuštati u analizu ove kup utakmice, ali je dovoljno reći da je ovo najozbiljnija opomena Radničkom, jer izgubiti na svom terenu od osrednje ekipe iz Brzog Broda koja je skoro celu utakmicu igrala sa igračem manje, zbog isključenja golmana u 11. minutu, nedopustivo je.

Treba reći i to da Radnički ne gaji nikakve ambicije u Kupu Srbije i da se može poći od toga da je Goran Lazarević, šef struke “Belih”, odlično znao šta radi, s obzirom na startni sastav i “klupu”, i da je iz ovog meča izvukao korisne zaključke nimalo opterećen ishodom meča. Mada, kada smo ga zamolili za izjavu i kraći komentar, čini se, nije bio zadovoljan.

“Odigrali smo jako loše prvo poluvreme. Imali smo inicijativu, posed lopte, ali jalovo smo napadali, a primili smo golove posle nekih individualnih grešaka, ne znam, to se može videti u rangu petlića. Ne bih više komentarisao, ali pokonili smo, bukvalno, sva tri gola i onda usledi nervoza i ne pružiš i ono što možeš. Sve čestitke momcima iz Brzog Broda koji su odigrali dobro i zasluženo pobedili” – izjavio je Lazarević.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker