Sport

Radnički pojačava ritam rada – Tokom nedelje po dve kontrolne utakmice

Posle dvonedeljnog rada fudbaleri pirotskog Radničkog, na svom terenu, imali su prvu proveru trenutne forme, u subotu 23. jula, u susretu sa Topličaninom iz Prokuplja. Šef stručnog štaba “Belih”, Goran Lazarević, dao je šansu svim fudbalerima, kako bi posle izvesnog vremene mogao da sagleda kakvo je “prolazno vreme” njegove ekipe. Topličanin je savladao “Bele” sa 1:0.

“Rezultatski ishod utakmice u ovom periodu priprema je najmanje važan. Dao sam šansu svim fudbalerima, jer najbolje merilo njihovog kvaliteta jeste teren. Bila je ovo prilika da uočimo trenutnu formu ekipe, da korigujemo neke stvari u radu i, pre svega, mada je još uvek rano, vidimo da li na novopridošle igrače možemo računati kao pojačanja. Uglavnom sam zadovoljan, mada je bilo dosta grešaka i to se mora ispraviti, a pred nama je još jači rad, pojačaćemo tempo, kako bismo sezonu dočekali u željenoj formi” – izjavio je, pored ostalog, Lazarević.

Radnički je počeo prvo poluvreme u sastavu: Marković, Petrov, Antić, Dojkić, Stančić, Petrović, N. Mančić, Tošić, Stojković, Stojanović, Stamenković.

U drugom poluvremenu igrali su: Čudić, Mitov, B. Mančić, Gajić, Kamenović, Stojanov, Milanov, Ristov, Đurović, Adžibaba, Ignić.

Oba poluvremena igrana su po 35 minuta zbog izuzetno sparnog i toplog vremena. Narednu kontrolnu utakmicu Radnički će na svom terenu igrati protiv Jagodine, u sredu, 27. jula.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker