Sport

Radnički počeo sa pripremama, u planu brojna pojačanja

Danas su prozivkom počele pripreme fudbalera Radničkog za nastavak prvenstva, prolećni deo, koji počinje sredinom marta meseca. Radnički su napustili važni igrači poput Denisa Ristova i Jordana Jovanovića, ali i još neki igrači pa je rukovodstvo sada na potezu da kvalitetnim igračima nadomesti odlazak, pre svih, Ristova i Jordanovića. Predsednik Radničkog Zoran Nikolić kazao je da će se narednih dana ekipi priključiti svi raspoloživi igrači, neki iz privatnih razloga nisu mogli da prisustvuju prozivci, a već su u toku pregovori za dovođenje novih igrača, pravih pojačanja.

-Mi nećemo po svaku cenu da dovodimo i gomilamo igrače. Radićemo na tome da prelazni rok rešimo što je moguće bolje, na kraju krajeva ima ovde dosta igrača iz Pirota, igrača mlađih selekcija koji mogu da se uključe u prvi tim, tako da će akcenat biti na kvalitetu-kazao je predsednik Nikolić.

Trener Marko Vidojević kazao je da će se već sutra ekipi priključiti tri-četiri omladinca.

-Mislim da mogu da nam pomognu. Imamo tri-četiri odlaska igrača, imamo sedam nedelja priprema i ova prva nedelja je uvoda nakon duge pauze. Radićemo jednom dnevno a već od sledeće nedelje radićemo mnogo ozbiljnije i očekujemo i nove igrače. Nadam se da ćemo moći da nađemo momke koji će biti prava pojačanja i da će bar nadomestiti odlazak ovih momaka koji su bili ovde u prethodnom periodu-kazao je trener Vidojević i dodao da raduje činjenica da Stojković ostaje u Pirout iako je bilo izvesno da će otići.

-Kompletna zadnja linija je tu, Mančić se oporavio, nadamo se da će mladi Ćirković ponovo biti tu, to zavisi i od Radničkog iz Niša pa se nadamo da će se tu situacija iskristalisati. Golman nam je problem ali ni Zvezda ni Partizan ne mogu da reše prelazni rok u prvih nekoliko dana tako da se nadam da ćemo napraviti dobru priču i da ćemo u najmanju ruku imati nivo koji smo imali u prvom delu-zaključio je Vidojević.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker