Sport

Radnički počeo pripreme – Lazarević pravi tim za najviši plasman

Fudbaleri Radničkog iz Pirota posle prozivke novog šefa stručnog štaba, Gorana Lazarevića, počeli su pripreme za predstojeće takmičenje u Srpskoj ligi Istok. Lazarević, koji je u sezoni 2018/19 predvodio Radnički, kaže da se sa radošću vratio u Pirot, jer ga za ovaj grad i Klub vezuju mnoge prijatne stvari, trajna prijateljstva i čast mu je da je ponovo na čelu struke, bez obzira na rang takmičenja. Na prozivci je bilo 26 fudbalera.

“Radnički ove godine ima najviše ambicije i imamo dogovor da ove sezone budemo konkurentni klubovima koji su istakli kandidaturu za prvo mesto. Ove godine smo startovali sa dobrim brojem igrača, videćemo o kakvom se kvalitetu radi, s obzirom da je teren jedino merilo gde ćemo da sagledamo sve njihove mogućnosti. Nadamo se da će doći još neki igrači koje smo kontaktirali, znate i sami da prelazni rok traje dugo i da svi ti igrači imaju svoje planove i ambicije, tako da u zavisnosti od naše finansijske situacije i zahteva tih igrača trudićemo se da se pojačamo. Ne bih da govorim o imenima, jer sve dok se ne potpiše nije ništa gotovo. Nadam se da će uz ovu okosnicu igrača koji su ostali to biti prava ekipa i pravi tim za najviši plasman” – izjavio je Lazarević.

Prvu kontrolnu utakmicu Radnički će odigrati 23. jula sa Dubočicom.

Kao što je rekao Lazarević sve dok se ne potpišu ugovori ništa nije završeno, ali kao pojačanja Radničkog spominju se, povratnici, Nenad Adžibaba i Nemanja Petrov, zatim Miloš Janković iz Bačke Palanke, Nemanja Stančić iz TSC-a, Filip Đurović iz BSK- a i Nemanja Nikolić iz Tanaska Rajića.

Redove Radničkog, zvanično, napustio je, centarfor, Mitar Radivojević koji svoju karijeru nastavlja u kruševačkom Trajalu.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker