Sport

Velika pobeda Radničkog protiv Sinđelića, Mančić doneo važnu pobedu

Fudbaleri Radničkog danas su u teškoj utakmici nadigrali odličnog protivnika, ekipu niškog Sinđelića, rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola na utakmici je kapiten Radničkog Marko Mančić, koji je izvanredno reagovao nakon odličnog centaršuta iz slobodnog udarca Denisa Ristova i u 27. minutu drugog poluvremena smestio loptu u mrežu. Trener Živković kazao je nakon utakmice da je veoma zadovoljan rezultatom jer je ekipa Radničkog protiv teškog protivnika, u utakmici kad ekipi “nije išlo” uspela da dobije meč. Odličnu partiju pružio je i mlada nada Radničkog Darko Vasić, koji je izvanredno zaustavljao nalete fenomenalnog igrača protivničkog napada Lazarevića, koji se praktično nije video na terenu.

Evo i fotografije pogotka koji je rešio meč u korist domaćina.

aca2047-1-800x510.jpg

Da je Sinđelić dobra ekipa, potvrđuje i golgeter Radničkog Stefan Šilja Stojanović.

-Teška utakmica, Sinđelić je dobra ekipa koja je bila u velikom naletu, imala tri vezane pobede i došli su ovde po četvrtu, ali smo se i mi pitali kao domaćini. Ostalo nam je još dvanaest finala kako bi uspeli da uđemo u viši rang takmičenja-kaže Stefan.

aca2019.jpg

Trener Radničkog Marjan Živković kaže da je prezadovoljan.

-Dugo sam u fudbalu i znam kako se osvaja to prvo mesto i ta titula. Jedan od načina je ovo dana, da kada ekipi ne ide kako treba iz više razloga, ekipa iznese to na pravi način i nakon toga s pravom možemo da se nadamo prvom mestu. Danas nam po meni, nije išlo kao ranije zbog velikog psihološkog pritiska, ali i kvaliteta protivnika. Ako se nastavi ovakvo suđenje i časna igra s pravom možemo da se nadamo da smo glavni favoriti za ulazak u viši rang-kaže Živković i dodaje da je na poluvremenu, na rezultatu 0:0, potencirao da igrači “srčano” uđu u drugo poluvreme, da se ubrza igra i to je i donelo na kraju rezultat.

aca1992.jpg

-Prosek godina danas mislim da nije prelazio 21. Tu je bio i Darko Vasić na vrlo osetljivom mestu centralnog beka, svih 90 minuta je korektno završio poslove jer mislim da se Lazarević nije imao ni jednu priliku, iako je odličan igrač i jedan od aduta. Osim Darka Vasića, tu su i mladi Krstić, Luka Simonović, Markovića, sa golmanom, zadnja linija možda je imala prosek 19 godina. Moramo to da pozdravimo-kazao je trener Živković.

aca2020.jpg

Naredni meč Radnički igra narednog vikenda protiv ekipe iz Bora.

radnicki sindjelic_1

radnicki sindjelic_2

radnicki sindjelic_3

ristov

_ACA2043_resize

_ACA2005_resize

_ACA1973_resize

 

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker