Sport

Radnički Pirot – Mačva 0:0     (omladinci)

Omladinci Radničkog danas su igrali sa ekipom Mačve iz Šapca. Rezultat na poluvremenu je bio 0:0. Beli su imali veliki broj izglednih šansi za gol i u svim segmentima igre bili bolji od protivnika ali je rezultat na kraju prvog dela meče ostao 0:0. U drugom poluvremenu Beli su bili još agresivniji, imali mnogo izglednih šansi ali je rezultat na kraju ipak ostao 0:0. Odličan u ekipi Belih bio je Darko Vasić dok je u ekipi gostiju briljirao golman Lazar Šarenac koji je branio izvanredno i spasio svoj tim ubedljivog poraza.

Darko Vasić, koji je na današnjoj utakmici odigrao odličnu partiju, kazao je novinarima  da je njegova ekipa celu utakmicu igrala odlično.

-Celu utakmicu smo napadali, imali inicijativu, ali smo pronašili brojne šanse. U prvom poluvremenu sudija je možda mogao da svira i penal za nas, dok su u drugom poluvremenu igrači Mačve pogodili stativu. Ipak, mislim da smo trebali da pobedimo. U narednom kolu igramo protiv Crvene Zvezde u Beogradu, to će biti veoma težak meč. San je svakog igrača da igra protiv Zvezde i Partizana, trudićemo se, daćemo sve od sebe-kazao je Vasić.

Golman gostiju Lazar Šarenac (na fotografiji ispod sa Darkom Vasićem) bio je centralna figura gostujuće ekipe, branio je odlično i spasio svoju ekipu ubedljivog poraza.  Jednu od njegovih bravuroznih intervencija možete videti i na poslednjoj fotografiji.

 

 

fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker