Sport

Radnički Pirot dobija novu upravu. Novi predsednik Bratislav Ćirić, uspešni privrednik i sin legende pirotskog Radničkog Pravdoljuba Ćirića

Bratislav Ćirić, direktor Gradske toplane, novi je predsednik Fudbalskog kluba Radnički. Ćirića je Skupština kluba izabrala na predlog dosadašnjeg predsednika kluba Zorana Nikolića. Ćirić je inače iz fudbalske porodice, a njegov pokojni otac Pravdoljub, jedna je od legendi kluba. Ćirić je Nikoliću, prilikom primopredaje funkcije, poklonio dres Radničkog. Ćirić se zahvalio Nikoliću, koji ga je predložio za svog naslednika, i svim članovima Skupštine na poverenju koje su mu ukazali.

novi i stari predsednici radničkog zoran nikolic i bratislav ciric

 

Dosadašnji predsednik Nikolić zadnje tri godine uspešno je rukovodio klubom koji je, kako Nikolić kaže, ove sezone osvojio više nego dobro šesto mesto na tabeli.

zoran nikolić

-Mislim da smo imali stvarno izvanredne momke, igrali smo pošteno, bez bilo kakvih dogovora, sve što smo postigli postigli smo na terenu i ja bi stvarno voleo da Radnički napreduje, da budemo ekipa za respekt na fudbalskoj mapi Srbije. Većina fudbalera ima važeće ugovore, to se ne odnosi na Božidara Mančića. Ja ću pokušati da ubedim Dejana Čelara, fenomenalnog mladog trenera, da ostane u Pirotu. Voleo bih da kompletan stručni štab ostane u Pirotu i da se nastavi da se kvalitetno i dobro radi-kazao je Nikolić.

 

Ćirić: Radnički je brend Pirota. Voditi ovakav klub velika je čast i obaveza

Bratislav Ćirić, inače sin legende pirotskog fudbala, pokojnog Pravdoljuba Ćirića, kazao je da je prihvatio veliku obavezu i čast da bude na čelu kluba sa tradicijom, kluba koji je pirotski brend. 

-Skupština će zasedati vrlo brzo. Već narednih dana pred članovima skupštine prezentovaću predlog tima nove uprave. Želim da se zahvalim svom prethodniku Zoranu Nikoliću, koji je postigao odlične rezultate. Trudiću se da tako nastavimo, da unapredimo rad kluba u svakom pogledu i da sve to da i rezultate-kazao je Ćirić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker