Sport

Radnički osvojio tri velika boda protiv Bačke. Izuzetno važna pobeda na debiju novog trenera Čelara

Fudbaleri Radničkog danas su u izuzetno važnom meču, pre svega na psihološkom planu, ostvarili izuzetno važnu pobedu protiv ekipe OFK Bačke rezultatom 3:0. Ova pobeda je posebno važno zbog činjenice da dolazi nakon tri vezana poraza, odlaska trenera Marka Vidojević, a ujedno je i reč o prvoj utakmici na kojoj je Bele vodio novi trener Dejan Čelar, koji je za veoma kratko vreme uspeo da ekipu digne na psihološkom planu, vrati pobednički mentalitet koji je Belima nedostajao u poslednja tri meča. Čelar je inače do skora vodio upravo ekipu Bačke, čiji su navijači pred početak meča pozdravili svog doskorašnjeg trenera. Strelci za Bele bili su Spasić – dva gola i Pobulić.

Asistent trenera Bačke Slobodan Bačić čestitao je kolegi Čelaru na pobedi na debiju na klupi Radničkog.

-Čestitam igračima Radničkog koji su iskoristili sve naše slabe tačke. Mi nismo uspeli da budemo na svom nivou i kažnjeni smo. Okrećemo se sledećom protivniku i idemo dalje-kazao je Bačić.

Trener Dejan Čelar koji je juče preuzeo kormilo Belih kaže da je debitovao protiv svog bivšeg kluba za koga ga vežu lepe uspomene.

-Mi smo pobedili danas, jako važna pobeda. Moje mišljenje je da mi nismo bili u problemu. Ono što se danas desilo sa igrom nije moje, moje je ono što se tiče odnosa igrača prema igri i zahtevima i energiji, međutim, ovo se treniralo duže vreme i ova pobeda rezultat je onoga što je radio prethodni šef i stručni štab. To sam rekao i igračima. Od sutra kreće ono što sam ja, a to je nadogradnja na sve ove dobre stvari koje ste videli danas, a ima ih dosta. Igrači su prepoznali momenat i pritisak koji se napravio posle tri vezana poraza, igrali su hrabo. Jako važna pobeda i drago mi je zbog kluba i što sam debitovao pobedom-kazao je trener Čelar i dodao da ima mu je drago što u Radničkom ima prilike da radi sa izuzetnim mladim fudbalerima.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker