Sport

Radnički “oduvao” Prahovo – 4:0

Poraz i nemile scene u Varvarinu, kao da su ojačali “Bele”. U Kupu pobeda protiv Trajala u Kruševcu. Danas ubedeljiva pobeda protiv Dunava iz Prahova. Četiri gola u mreži gostiju, dovoljna su da “Beli” pokažu da mogu i znaju bolje. Mogao je Radnički i ubedljivije da slavi, ali je napadačima nedostajala koncentracija u samoj završnici, kada su u nekoliko navrata bili u situacijama jedan na jedan sa golmanom gostiju, ili u situacijama kada je mreža bila gotovo nebranjena.

Prvi gol za Bele postigao je novi centarfor Radničkog, Tomović, kada je na odličnu asistenciju Vučetića, rutinski plasirao loptu u mrežu Dunava.

Nije bilo dileme kod dosudjenog jedanesterca za Radnički, u 43.minutu, kada je zakasnio štoper gostiju i srušio Nikolu Vučetića. Egzekutor nastrože kazne bio je kapiten Denis Ristov.

Drugo poluvreme otvoreno je novim golom. Raspoloženi Spasić, bio je neuhvatljiv za beka gostiju, i gotovo u padu šutem savladao golmana gostiju. Da lopta nije završila u mrežu, bez sumnje sudija bi svirao najstrožu kaznu.

Konačan rezultat postavio je Nikola Vlajković, koji je u igru ušao sredinom drugog poluvremena. Odbijenu loptu, preciznim udarcem sproveo je u mrežu.

Narednu utakmicu Radnički gostuje ekipi Moravca iz Mrštana, koji trenutno zauzima treću, dok su Beli na šestoj poziciji Srpske lige Istok.

pirotskevesti.rs

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker