Sport

Radnički neporažen u Beogradu, veliki bod u susretu sa Grafičarem

Prva liga Srbije 20/21- fudbal

20.kolo

Beograd: Stadion Rajko Mitić – jug veštačka trava

RFK Grafičar – FK Radnički 0:0 (0:0)

FK Radnički: Ivan Dokić, Božidar Mančić, Filip Tolić, Nikola Gajić, Bojan Dojkić, Marko Đorđijevski, Miloš Kukolj, Mirko Milikić, Aleksandar Kostić, Milan Ilić, Aleksa Kostić Milutinović.

Nerešen rezultat protv Grafičara u Beogradu može se smatrati podvigom fudbalera Radničkog iz Pirota, s obzirom da je do sada “Zvezdina filijala” bila neosvojiva “tvrđava” za “Bele”. Disciplinovanom i nadasve požrtvovanom igrom Radnički je ostao neporažen i u trećoj utakmici prolećnog dela prvenstva. Pomoćni trener Radničkog, Bratislav Savić, koji je vodio ekipu umesto odsutnog šefa struke, Nikole Puače, veoma je zadovoljan igrom svojih fudbalera koji su u potpunosti realizovali dogovor sa treninga i svlačionice na današnjem meču.

“Malo je reći da je utakmica bila teška, toga su najviše svesni fudbaleri koji su danas bili kao jedan, maksimalno se zalagali, pokrivali jedan drugog, ispravljali greške, i što je najvažnije igrali vrlo disciplinovano. Znali smo odakle nam preti najveća opasnost od strane protivnika, dobro smo se pripremali za utakmicu i uspeli da svoje planove realizujemo. Uspeli smo da u potpunosti zatvorimo njihove linije i napade iz kojih su najopasniji. Bilo je šansi na obe strane. Djorđijevski se već na početku našao oči u oči sa golmanom Grafičara, ali nažalost nije uspeo da zatrese mrežu. Ovo je veliki bod za nas i smatram veliki podstrek za igrače među kojima vlada odlična atmosfera. Idemo korak po korak ka našem cilju, i ubeđen sam da ćemo u tome uspeti. Imamo igru, odličnu ekipu, a već sutra okrećemo se novoj utakmici, dolazi nam, takođe jak rival, ekipa IMT – a”- izjavio je Bratislav Savić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de