Sport

Radnički nakon važne pobede protiv Trajala dočekuje Dunav iz Prahova

Nakon pobede protiv prvoligaške ekipe Trajala od 1:0, fudbaleri Radničkog u nedelju dočekuju ekipu Dunava iz Prahova. Kako je trener Belih Aleksandar Kuzmanović kazao Pirotskim vestima, Radnički je pobedom protiv prvoligaša pokazao da ekipa ima kvalitet. Kuzmanović je kazao da je meč protiv ekipe Trajala bio veoma težak, ne bi bilo nezasluženo da je slavio i protivnik, ali su Beli pokazali da mogu da igraju protiv prvoligaških ekipa i da bi ova ekipa trebala da bude jedan od favorita u Trećoj ligi Istok.

-Fudbaleri koji su igrali protiv Trajala su pokazali da imamo ekipu koja s punim pravom može da bude favorit ili među favoritima. Potrebna je, međutim, jača podrška sa tribina da se ekipi da vetar u leđa i dodatni motiv da istrajemo u našim naporima da pokažemo da Pirot zaslužuje prvoligaški rang takmičenja. Nema problema kada je reč o povredama, niti sa parnim kartonima, tako da očekujemo meč u nedelju u najjačem sastavu-kazao je Pirotskim vestima trener Kuzmanović.

 

Mladi i talentovani Nikola Vučetić takođe je pozvao navijače da budu dvanaesti igrač Belih u meču protiv Dunava u nedelju.

-Ono što smo trebali u prethnodnih utakmicama da uradimo uradili smo protiv Trajala, nadamo se da ćemo ovako ući u svaku narednu utakmicu-kazao je Vučetić.

Utakmica se igra u nedelju na stadionu kraj Nišave od 16 sati.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker