Sport

Radnički maksimalno fokusiran na subotnji meč protiv Rembasa

Radnički Pirot osvojio je sedam bodova u prva tri kola Srpske fudbalske lige “Istok”, što se može smatrati veoma dobrim početkom. Ovog vikenda “Beli” na svom terenu igraju protiv, pirotskoj publici ne tako poznatog kluba, Rembas, iz Resavice. Šef stručnog štaba Radničkog, Marko Vidojević, zadovoljan je igrom svojih fudbalera u dosadašnjim utakmicama prvenstva, pogotovo što su bodovi osvojeni u derbi mečevima, ali kaže da se okreće predstojećem rivalu i da od svojih fudbalera očekuje maksimalno zalaganje i učinak. 

“Objektivno, moramo biti zadovoljni dosadašnjim učinkom, ali fokusirani smo na ovo što sledi za dva dana. Protivnik koji nije zvučan kao prva tri koja su bila, ali na igračima je da maksimalno motivisano pristupe toj utakmici, da pokažu profesionalnost, ozbiljnost, što sam siguran da će pokazati i da iz toga napravimo ono što smo uradili u prethodne dve utakmice, odnosno da osvojimo sva tri boda. Moram da kažem da nas ne očekuje nimalo lak protivnik, protivnik koji je bio prošle godine u ovom rangu takmičenja i bio dosta dobro pozicioniran. Jedna ekipa dosta disciplinovana, odgovorna, takmičarski nastrojena, dobila je poslednju utakmicu ubedljivo kod kuće. Ali, s obzirom da igramo na našem terenu i imamo jedan zalet očekujem da nastavimo u tom ritmu. Ipak, to je utakmica koja zahteva maksimalnu opreznost, ozbiljnost i pristup i ako to ostvarimo može da dođe do izražaja kvalitet i osvajanje nova tri boda” – izjavio je Vidojević.

U redovima Radničkog ponovo je talentovani napadač Mitar Radivojević od koga se očekuju golovi. Odbrana je pojačana devetnaestogodišnjim Nikolom Milanovićem iz Beograda koji je posednji put igrao za Jedinstvo iz Surčina. Pre toga prošao je školu Rada, Čukaričkog, Voždovca i Brodarca.

Radnički će u sredu igrati Kup utakmicu u Pančevu sa Železničarom zbog čega je prvenstvena utakmica sa Rembasom pomerena za subotu. Međutim, Radničkom je mnogo važnija subotnja utakmica protiv Rembasa koja počinje u 16 časova i 30 minuta.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker