Sport

Radnički gostuje Brzom Brodu, novajliji u ligi

Ovog vikenda, u nedelju 26. septembra, Radnički Pirot sastaje se sa novajlijom u Srpskoj ligi ekipom Brzi Brod u istoimenom naselju pored Niša. Imajući u vidu dosadašnje rezultate Brzog Broda pred Radničkim je, svakako, težak i neizvestan susret, pogotovo što u redovima “Belih” neće biti Bojana Dojkića i još nekih igrača iz odbrane. Marko Vidojević, šef struke Radničkog, kaže da je iza njegovog tima serija loših rezultata i jedini recept je da se napravi reakcija i primeni ono što se radilo ove nedelje.

“Moramo to da primenimo protiv jedne ekipe koja je dosta trvrda, takmičarski nastrojena i pruža onoliko koliko su njene mogućnosti, a očigledno da je to dovoljno da bude u gornjem delu tabele, ekipa koja je novajlija u ovoj ligi. Imamo specifičan meč iz dva razloga, što imamo taj rezultat iza sebe i što imamo jednu obavezu da pružimo mnogo više i napravimo reakciju na onaj poraz. Kompleksno jeste, zahtevno jeste, ali nadam se da ćemo napraviti najbolje u ovom momentu za ekipu i Klub” – rekao je Vidojević.

Vidojević je dodao da tamo gde je Radnički bio najranjiviji u igračkom kadru tu su se i desili najveći problemi. Dojkić je dobio crveni karton, a na nekoliko igrača ne može računati. Debitant na utakmici biće štoper Gajić u jednom specifičnom momentu za ekipu posle samo nekoliko treninga. Međutim, jedini cilj Radničkog u nedelju je pobeda.

Utakmica počinje u 15 časova i 30 minuta.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker