Sport

Živković:Izuzetno bitna pobeda Radničkog

Fudbaleri Radničkog u 9. kolu Srpske lige Istok danas su savladali ekipu Radan iz Lebana rezultatom 1:0. Rezultat na poluvremenu je bio nerešeno 0:0. Fudbaleri Radničkog su imali više prilika ali je rezultat na kraju poluvremena ostao 0:0. Pred kraj meča Radnički je golom Davora Petrova poveo 1:0 i to je, ispostavilo se, bio i konačni rezultat.

ACA_9216_resize

Trener Živković u ovoj utakmici zbog kartona nije mogao da računa na Nikolića, Tanaskovića, Tasića, kao i Perića zbog privatnih obaveza.

ACA_9217_resize

Kako je novinarima nakon meča kazao trener Živković, ovo je bila veoma važna pobeda za naš tim.

-Ova pobeda nam obezbeđuje priključak za sam vrh tabele za prvo mesto, koje je i naš cilj. Još je važnija pobeda jer je izvojevana protiv izuzetno dobrog protivnika koji je izuzetno dobro vođen sa klupe, nakon većeg broja šansi, a o značaju pobede svedoči i podatak da smo imali isti broj bodova tako da je pobeda bila veoma važna. Ekipa je bila dosta izmenjena, ali su i momci koji su, da tako kažem, danas bili zamene, igrali veoma dobro-kazao je Živković.

ACA_9209_resize

Trener gostiju Goran Radević kaže da je jedna lopta odlučila meč. 

-Moji igrači nisu stajali baš kako treba u završnici akcije u kojoj je postignut jedini gol, nisu na vreme ušli u blok, ali i pored svega, Radnički je za nijansu bio bolji i ja im čestitam. Ovaj grad zaslužuje da se vrati u Prvu telekom ligu, na velika vrata. Ja im to želim od srca-kazao je trener Radević.

ACA_9227_resize

ACA_9135_resize

ACA_9199_resize

ACA_9195_resize

ACA_9193_resize

ACA_9219_resize

ACA_9161_resize

ACA_9154_resize

ACA_9158_resize

 tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker