Sport

Radnički dočekuje Jagodinu – Izuzetno važan meč za “Bele”

Posle dobrog starta u nastavku prvenstva i ubedljive pobede nad leskovačkom Dubočicom ove nedelje, 20. marta, Radnički dočekuje Jagodinu, još jednog neugodnog protivnika. Pauza na startu prvenstva svakako nije odgovarala Radničkom, s obzirom da u prošlom kolu nije igrao zbog istupanja Dinama iz Vranja iz daljeg takmičenja, sa kojim je trebalo da se sastane. Marko Vidojević, šef stručnog štaba Radničkog, kaže da je takmičarska utakmica nadomeštena prijateljskim susretom i nada se da je njegov tim spreman za susret sa Jagodinom.

“Dosta dobro i korektno smo radili u ovih 14 dana, imamo protiv sebe jednu ekipu koja zahteva maksimalan pristup, kao i svaka druga, ali posebno što dolazi Jagodina koja ima bolji bodovni saldo u ovoj sezoni i koja ima dve pobede na početku prolećnog dela. To sigurno kod igrača mora da izazove reakciju, odnosno da pristup igri bude, ako ne bolji, bar na nivou kao protiv Dubočice” – izjavio je Vidojević.

Nemanja Mančić, brzonogi napadač Radničkog, očekuje tešku utakmicu, ali veruje da će uz maksimalan trud i zalaganje njegov tim uspeti da osvoji tri boda. On očekuje podršku navijača, kao i na prošloj utakmici protiv Dubočice, i pozvao je publiku da u nedelju od 15 časova bude uz Radnički.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker