Sport

Radnički dobio prva pojačanja – u redove Belih stigli Stojanovski i Žerađanin

Predsednik FK Radnički Zoran Nikolić na današnjoj konferenciji za novinare predstavio je najnovija pojačanja Radničkog – Filipa Stojanovskog, dvadesetjednogodišnjeg reprezentativca Makedonije koji je u dresu Vardara debitovao sa 17 godina sa kojim ima i osvojenu titulu državnog šampiona pre dve godine i Željka Žerađanina, jednog od najboljih izdanaka fudbalske škole Crvene Zvezde. 

Predsednik Nikolić kazao je da Radnički, za razliku od velikog broja klubova, Radnički ima potpuno stabilnu finansijsku situaciju.

-Napravili smo analize i morali smo nekim fudbalerima da se zahvalimo na saradnji. Sa nama više nisu Ćirić, Grkajac, Emeke i Rnić. Verovatno će biti još nekih imena, ali želeli smo da na vreme krenemo sa pojačanjem ekipe jer su naše ambicije velike. Danas su sa nama dva mlada fudbalera – Filip Stojanovski, reprezentativac Makedonije do 21 godine i Željko Žerađanin, izdanak fudbalske škole Crvene Zvezde-kazao je predsednik Nikolić.

Željko Žerađanin zahvalio se na poverenju upravi Radničkog.

-Čuo sam dosta lepih reči o gradu i klubu od Darka Marića. Nadam se da ću opravdati očekivanja, tu sam da pomognemo. Imao sam prilike da igram protiv ekipe Pirota, mislim da zaslužuje bolji plasman i mi smo tu da pomognemo maksimalno-kazao je Žerađanin.

Filip Stojanovski takođe se zahvalio na pruženoj šansi.

-Nadam se da ću opravdati očekivanja. Ovo je za mene novi izazov, nova sredina, novi klub i daću sve od sebe da što više doprinesem ostvarenju ambicija kluba-kazao je Stojanovski.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker