Ostale vesti

Radna akcija u selu Brlog

Meštani sela Brlog organizuju tradicionalnu radnu akciju od 7. do 9. jula.

selo izvor

Ove godine predviđeno je čišćenje rezervoara za vodosnabdevanje, popravka parohijskog doma, radovi oko Crkvenog dvorišta i Doma kulture, a jedan od postavljenih zadataka je i čišćenje seoskog groblja. Organizatori pozivaju sve meštane sela Brlog, kao i sve zaiteresovane građane, da narednog petka, subote ili nedelje, shodno slobodnom vremenu koje imaju, dođu i podrže ovu radnu akciju.

– Za predviđeni posao potrebno je angažovanje bar 30 ljudi, kako bismo sve završili po zadatom planu. Inače, na ranijim akcijama dolazilo je i po 90 radnika. Ove godine ćemo ponovo sređivati rezervoar za vodosnabdevanje, koji je u lošem stanju, to moramo da uradimo kako bismo imali ispravnnu vodu za piće. Predviđeno je sređivanje fasade zgrade Doma kulture, isterivanje šuta iz Crkvenog dvorišta i uređenje zvonika. Takođe, trebalo bi da bude zamenjen kompletan krov na parohijskom domu – izjavio je Danilo Stanković, predsednik Mesne zajednice sela Brlog.

Svi meštani sela Brlog u obavezi su da učestvuju u radnoj akciji, kažu organizatori i napominju da ukoliko ne budu mogli da se priključe akciji sređivanja sela, svoj izostanak “opravdaju” uplatom od 1500 dinara kod blagajnika Organizacionog odbora

Po završetku radova, 9. jula, biće pripređen tradicionalni ručak u seskoj Ambulanti.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker