Gradska hronika

Radionica “Slane tajne” počela sa radom

Naša sugrađanka Biljana Živković, koja je bezmalo četvrt veka radila u nekadašnjem trgovinskom gigantu Angroprometu a nakon propasti ove firme dugo godina bila bez posla, pokrenula je uz podršku nemačke vladine organizacije HELP i Grada Pirota svoj sopstveni biznis – Radionicu za izradu slanih rolata, torti i kolača “Slane tajne”, koja se nalazi u Vidovdanskoj ulici u naselju Šesti kolosek. Biljana je od HELP-a dobila opremu koja joj je omogućila da obezbedi sebi egzistenciju, a kada posao krene, uposli i članove svoje porodice i druge radnike. 

-Program je kompletno slan, slane torte, kolači, rolati. Nakon 23 godine u Angroprometu ostala sam bez posla. Sada sam smogla snage da uz opremu koju sam dobila od HELP-a pokrenem svoj posao i realizujem svoj davnašnji san, radionicu “Slane tajne”. Presudila je ljubav prema pripremi hrane. Porodica mi je velika tako da sam uživala i uživam u pripremi hrane. Trenutno ću raditi samo ja, ali se nadam da će se posao širiti i da ću uposliti i ćerku i druge radnike-kaže Živkovićeva.

Radionica Slane tajne nalazi se u Vidovdanskoj ulici, u naselju Šesti kolosek, a možete naći kontakt i na fejsbuk stranici, OVDE, kao i na broj telefona 064 2931393.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker