Politika

Radikali najavljuju mitinge i proteste širom zemlje

Za godinu dana vladavine Aleksandra Vučića i SNS-a Srbija je zadužena skoro 6,5 milijardi evra, smanjene su penzije, smanjene su plate, štrajkuju prosvetari, advokati, vojni penzioneri, policija, zdravstvo, studenti… kao i mnoga preduzeća kojima je Vučić obećavao oporavak a oni sad nemaju ni overene zdravstvene knjižice. Imamo lažne investitore ko što su Esmark u železari Smederevo, Mercedes u FAP-u, Arapi u Beogradu na vodi…

Бојан на КЗН у Земуну

Na današnji dan 2014 Srbija je imala javni dug 17.283.234.695 evra, a za samo godinu dana Vlada Aleksandra Vučića je to podigla za čitavih 6,5 milijardi evra odnosno na 24.283.234.695 evra.
U Srbiji vlada jednoumlje i medijski mrak. Zato se ovim putem oglašavamo lokalnim medijima u nadi da će se čuti istina koja se skriva od naroda ali neće još zadugo jer Srpska radikalna stranka najavljuje mitinge i proteste širom Srbije protiv ove pogubne vlasti, koja je spremna na sve ustupke radi nekog članstva u EU.
Zato vam Radikali nude konkretne mere koje će oporaviti postepeno Srpsku ekonomiju i privredu u jačanju domaće proizvodnje, uvođenju carina na robu iz EU od koje imamo milione evra gubitke i okretanju ka Rusiji.

Saopštenje pirotskog SRS-a

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker