Sport

Radnički i trener Kuzmanović sporazumno raskinuli saradnju – Rade Manić vodi ekipu protiv Budućnosti u nedelju

Poznati pirotski internacionalac Rade Manić, nakon razgovora sa predsednikom kluba Zoranom Nikolićem, preuzeo je vođenje prvog tima Belih pred veoma važan nedeljni meč protiv ekipe Budućnosti iz Popovca. Ovaj meč je već sada proglašem mečom kola. Rade Manić je u izjavi Pirotskim vestima kazao da će nastojati da maksimalno, koliko je to moguće u ovako kratkom roku, pripremi ekipu nakon teškog poraza u Surdulici, vrati joj pobednički mentalitet pred veoma važnu utakmicu u nedelju na stadionu kraj Nišave. Dosadašnji trener Aleksandar Kuzmanović napustio je ekipu Radničkog. Utakmica protiv Budućnosti igra se u nedelju od 15:30.

-Imao sam sastanak sa predsednikom Zoranom Nikolićem i postigli smo dogovor da preuzmem prvi tim do meča u nedelju, a od ponedeljka će se dalje pregovarati i znati da li ću i nastaviti da radim taj posao i šta će biti dalje. Biću zadužen za vođenje tima, sastav i na pripremi ekipe već uveliko radim. Želim da pozovem sve iskrene ljubitelje fudbala u Pirotu i poštovaoce Radničkog da dođu u nedelju na stadion kraj Nišave i daju podršku pred težak meč sa nezgodnim protvnikom-kazao je Manić Pirotskim vestima.

FK Radnički i dosadašnji trener Aleksandar Kuzmanović sporazumno raskinuli saradnju

Kako je danas saopštio FK Radnički, ovaj klub i dosadašnji trener Aleksandar Kuzmanović sporazumno su raskinuli saradnju.

-Trener FK Radnički Aleksandar Kuzmanović danas su sporazumno raskinuli dalju saradnju. Trener Kuzmanović će dalju karijeru nastaviti u inostranstvu, a FK Radnički će novog šefa stručnog štaba imenovati u ponedeljak. Do tada, na predstojećoj utakmici u nedelju ekipu će voditi pomoćni trener Rade Manić-saopštio je klub.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker