Gradska hronika

Puzijada u Pirotu, foto konkurs na temu dojenja dece

U sklopu manifestacije ,,Zdrava hrana od prvog dana,, i prve ,,Puzijade,, Udruženje građana Roditelj Pirot raspisalo je foto konkurs na temu dojenje dece. Zainteresovani roditelji mogu slati fotografije na mejl: [email protected], do 31.jula.

pirot katastar naled

Pobedničke fotografije izvlačiće na dan manifestacije, u nedelju 6. avgusta direktor Mreža organizacija za decu Srbije (MODS-a), Saša Stefanović.
Prvo, drugo i treće mesto za fotografije biće nagrađeno vaučerima u iznosu od 2000, 1500 i  1000 dinara, a nagrađeni će dobiti i majice sa sloganom pomenute manifestacije.
Na ovoj manifestaciji nagrade će dobiti i mali učesnici puzijade za prvo, drugo i treće mesto sa vaučerima u istom iznosu kao i nagrađeni za fotografiju, a roditelji će dobiti majice i informativne brošure
Za decu posetioce manifestacije biće podeljeni baloni i pokloni ostalih sponzora.
Učešća bebe na ,,Puzijadi,, možete prijaviti pozivom na broj: 065/456 18 36.
Događaj će podržati, pored našeg grada i Mreža organizacija za decu Srbije, i savetnice za dojenje, Udruženje građana ,,Roditelj Bačka Palanka ,, Bojana Kovačević Gerasimovska, Udruženje građana ,,Roditelj Temerin,, Zorica Momčilović savetnica za montiranje dečjih auto sedišta.
Ova manifestacija počeće u 17 sati.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker