Gradska hronika

Putovanja sve popularnija kao osmomartovski poklon

Interesovanje žena da 8. mart proslave na nekoj zanimljivoj destinaciji je ove godine znatno veće nego prethodnih. Sve više žena odlučuje se da otputuje umesto osmomartovske proslave. Uglavnom se traže bliže destinacije i jeftiniji aranžmani ali su se prodavala i putovanja do većih evropske metropola.

Osmomartovski aranžmani su već rasprodati i ovih dana će mnoge krenuti na izabranu destinaciju.  „Žene su ove godine baš zainteresovane za putovanja. Mnoge su se odlučile da 8. mart prvedu u inostranstranstvu. Uglavnom se traže bliže destinacije kao što je Ohrid, Sarajevo, Mostar, Trebinje. Popularan je Istanbul a ima i onih koje će za 8. mart otputovati do Milana ili  Toskane. Prodavao se i Beč i Budimpešta, to su aranžmani  sa autobuskim prevozom.  Imali smo interesovanje i za Pariz ali se putuje avionom iz Beograda. Već je sve pripremljeno, prodaja je završena, može se desiti neka last minute ponuda ali je uglavnom već sve spremno za polazak“ – kaže Maja Golubović iz agencije Globus.

Osmomartovska putovanja su spremna a u agncijama kažu da već počinju rezervacije i rane uplate letovanja. „Sajamski popusti već prestaju da važe, imamo redovne popuste za rane uplate, dosta je ljudi bilo zainteresovano za ranu uplatu za letovanje, uglavnom se traži Grčka privatni i hotelski smeštaj, Turska, Bugarska, Albanija i Crna Gora. To je nešto što smo prodavali do sada i baš je bilo veliko interesovanje” – kažu u agenciji Globus.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de