Srbija

PUTEVI SRBIJE: VOZITE PAŽLJIVO TOKOM PRAZNIKA

JP „Putevi Srbije” apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na povećan intenzitet saobraćaja koji se očekuje tokom narednih dana. Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu mogu se pratiti na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije”.

JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da se zbog prvomajskog praznika očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima. Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze. Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker