Srbija

PUTEVI SRBIJE: SPREMNI ZA PREDSTOJEĆI PRAZNIK

JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da se zbog prvomajskog praznika očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima. Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji. Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

U JP „Putevi Srbije” ne očekuju zadržavanja ni na jednoj naplatnoj stanici u Republici Srbiji. Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“,  mogu da se informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kako ne bi ugrozili svoj život I živote drugih.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker