Oglasi

Pulsirajmo u ritmu ljubavi

Čekamo vas da zajedno pulsiramo u ritmu popusta i ljubavi u PULS-u!

Ljubav je svuda oko nas, poručuju stihovi popularne pesme, ali samo 14. februara ceo svet praznuje zaljubljenost. Pulsirajmo u ritmu ljubavi, praznične kupovine i dobre muzike, od 14. do 16. februara, na mestu sa najboljom ponudom i atmosferom u Pirotu i okolini – u PULS Shopping Park-u.

Brendovi su i ovoga puta pripremili sjajne popuste i akcije, što je prilika za posetioce šoping parka da zajedničkim izlaskom i izborom najlepšeg poklona iznenade voljenu osobu. To su, takođe, dani kada sitnicama i krupnim stvarima pokazujemo i deci, prijateljima, bakama i dekama, koliko nam znače. Tada posebno osvežavamo kućni ambijent ukrasnim asortimanom specijalno osmišljenim za ove dane – svuda su srca i mirišljave sveće u radosnoj boji PULS-a – crvenoj.

Poseban događaj sprema se za 14. februar, kada će atmosferu podići nastup DJ-a, a posetioce PULS-a očekuju i zanimljivi poklončići.

Pulsirajmo u ritmu dana ljubavi i na društvenim mrežama. Na zanimljivom Facebook konkursu mogu učestvovati svi koji fotografijom i kratkom porukom zabeleže svoj momenat ljubavi u PULS-u. Tri „najzaljubljenija“ para čekaju pokloni u vrednosti od 4.000 dinara. Takođe, i troje najkreativnijih u Instagram zadatku „nađite srce u PULS-u“, dobiće po 4.000 dinara.

Takođe, neće izostati popusti, te će PULS Shopping park u periodu od 14. do 16. februara postati pravi kutak ne samo za zaljubljene, već za sve one kojima je ljubav najvažniji pokretač, i naravno kupovina 😊.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker