Oglasi

Puls Shopping Park: Počinje zagrevanje za 2022!

PULS Shopping Park je spreman za doček Nove godine! Poslednja dva decembarska vikenda rezervisana su za šoping, biranje poklona, popuste i akcije iznenađenja. Pulsiraj u ritmu novogodišnje kupovine uz muziku i Deda Mraza!

Dočekajte spremni 2022. godinu. Ovo je najbolje vreme za kupovinu, jer su popularni brendovi uz bogatu ponudu, za dva šoping vikenda spremili sniženja i akcije, čak i na aktuelne modele.

Tokom vikenda 18-19. decembra, najmlađe posetioce PULS Shopping Parka zabavljaće profesionalni animatori, dok će Deda Mraz deliti poklončiće. Atmosferu će podići nastup DJ-a, dok se za subotu sprema “vatra šou”.  Zagrevanje za doček Nove godine nastavlja se u popodnevnim časovima 25-26. decembra u sigurnom okruženju Puls Shopping Parka kada mališane čekaju omiljeni animatori. Deda Mraz ni ovaj put nije zaboravio poklončiće, a u nedelju će mu se pridružiti i Baba Mrazica.

PULS Shopping Park je tu i 31. decembra, za sve koji kupuju poklone u poslednji čas. Nastup DJ-a uvešće posetioce u prazničnu atmosferu ispraćaja stare godine. PULS je za posetioce pripremio poklončiće kojima ćemo jedni drugima poželeti dobro zdravlje, sreću i dugo druženje.

I u 2022 .godini bićemo vaše srce kupovine, PULS grada!

Sve o popustima i najaktuelnijim dešavanjima u prvom tržnom centru na otvorenom u Pirotu nađite na sajtu Puls shopping parka  kao i na Fajsbuk i Instagram profilima ritejl parka.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker