Oglasi

PULS SHOPPING PARK: Dečiji dani od 8. do 10. aprila!  

Proleće je uveliko stiglo i vreme je za avanture! Taj ritam prati PULS Shopping Park i svojim posetiocima donosi nove kolekcije i trendove za proleće-leto, kao i zabavni aprilski program i brojna iznenađenja za sve generacije.

April u PULS Shopping Park-u počinje sa onima na kojima svet ostaje – Dečijim danima! Od 8. do 10. aprila mališane će zabavljati klovnovi i animatori koji će im pokazati veštinu crtanja po licu. Atmosferu će dodatno podići nastup DJ-a u popodnevnim časovima, kada će se deliti i poklončići.

Tokom tri aprilske subote „Pulsirajmo u ritmu poklona“ i na zanimljivom Instagram konkursu, najkreativniji učesnici će, po izboru žirija, dobiti vredne vaučere izabranih brendova. Takođe, svi koji budu učestvovali u konkursu na Facebook nalogu PULS-a mogu da „Pulsiraju u ritmu prolećnih kolekcija“ i tako konkurišu za vredne nagrade. Pratite nas, uskoro počinju konkursi!

Sve informacije o aktuelnim dešavanjima i konkursima potražite na sajtu www.pulsshoppingpark.rs ili na Instagram i Facebook profilima vašeg PULS-a. I dalje smo vaše srce kupovine, PULS grada!

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker