Oglasi

PULS SHOPPING PARK: Crni petak za visoke cene

Nema petka koji se tako nestrpljivo iščekuje, kao što je to „crni petak“ za visoke cene. Tokom “Black Friday” aktivnosti, ovog 26. novembra, posetioce PULS Shopping parka očekuju popusti i brojne akcije. Dočekajte spremni predstojeću sezonu praznika. Zato je kraj ovog meseca najbolje vreme da opremite sebe i celu porodicu za zimsku sezonu 2021-22. po povoljnim cenama. Uz bogatu ponudu, omiljeni brendovi su spremili sniženja i akcije, čak i na aktuelne modele.

Da bi ugođaj tokom posete Puls Shopping parku i kupovine bio potpun, posetioci će uživati uz muziku DJ. Za zabavu najmlađih pobrinuće se profesionalni animatori i veseli klovnovi, a PULS Shopping park je pripremio još neka iznenađenja.

Prvi tržni centar na otvorenom u Pirotu i okrugu, sa 22 lokala i prodavnica poznatih međunarodnih i domaćih brendova, nudi posetiocima sjajno u atmosferu i iskustvo kupovine u bezbednom okruženju.

Sve o popustima i najaktuelnijim dešavanjima nađite na sajtu www.pulsshoppingpark.rs  kao i na Fajsbuk i Instagram profilima ritejl parka.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker