BabušnicaPolitika

PS:Skupštinska većina u Babušnici još stabilnija

Pokret socijalista kao relativno mlada ali najdoslednija stranka izvorne levice s ponosom ističe da postoji sve veće interesovanje građana širom Srbije za pristupanje i rad u okviru Pokreta.

pokret socijalista

Najsvežiji primer za to dolazi iz Babušnice, gde je Pokretu socijalista pristupio Ljubiša Nikolić, nezavisni odbornik koji je donedavno bio član DSS-a, ali je nakon napuštanja te partije delovao kao nezavisni odbornik čineći odborničku većinu predvođenu Srpskom naprednom strankom.

Njegovim zvaničnim učlanjenjem u Pokret socijalista, odbornička većina u skupštini opštine Babušnica još više je dobila na stabilnosti a u cilju poboljšanja uslova života i rada u ovoj maloj ali perspektivnoj opštini na jugoistoku Srbije.

Pokret socijalista u Babušnici već drugu godinu usšešno predvodi dr Zvonimir Adamović na čelu veoma mladog i ambicioznog tima.

Time je Pokret socijalista Aleksandra Vulina u skoro celom Pirotskom okrugu postao parlamentarna stranka što će omogućiti još uspešnije angažovanje za realizaciju ideja prave, izvorne levice.

Saopštenje Pokreta socijalista

Slične vesti

2 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker