Srbija

Prva trening utakmica Radničkog – Vidojević zadovoljan zalaganjem fudbalera

Posle desetodnevnog rada fudbaleri pirotskog Radničkog odigrali su juče prvu trening utakmicu, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, protiv domaćeg Jedinstva. Radnički je pobedio ubedljivo, sa 7: 0, mada rezultat za obe ekipe nije toliko važan, s obzirom da je tek početak priprema. Ono što je važnije jeste da su treneri mogli da isprobaju neke nove igrače, pogotovo je to značajno za Radnički u kojem je nekoliko mladih fudbalera koji žele da ponesu dres Radničkog u nastavku prvenstva.

Šef stručnog štaba Radničkog, Marko Vidojević, pružio je šansu svim igračima, praktično izveo je dve postave na teren. U izjavi za Pirotske vesti rekao je da je, pre svega, zadovoljan odnosom fudbalera prema igri, zalaganjem i željom da se nametnu. Rezultat, u ovom trenutku nije važan, ovo je prva kontrolna utakmica, ali “Beli” će postepeno pojačavati svoj rad i već u sredu, 9. februara, sastaće se sa niškim Sinđelićem.

Saša Mitić, trener pirotskog Jedinstva, imao je na raspolaganju tek 11 igrača, s obzirom da je dobar deo fudbalera, na koje ozbiljno računa, bio opravdano odsutan zbog ličnih obaveza. Takođe, kaže da je zadovoljan prikazanom igrom, trenutno se radi na fizičkoj spremnosti, što je prevashodni zadatak, jer do početka prvenstva, 12. marta, ima još dosta vremena. Redove Jedinstva trebalo bi da još pojačaju Branković i, mladi fudbaler niškog Radničkog, Đorđević.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker