Gradska hronika

Propao i četvrti pokušaj prodaje AHA Mure Prvi maj

Stečajni upravnik kompanije AHA Mura Prvi Maj Miroljub Dimitrijević obavestio je Privredni sud u Nišu da je i četvrti pokušaj prodaje ove kompanije neuspešan jer niko nije uplatio, u zakonskom roku, obavezni depozit niti bankarsku garanciju za kupovinu ove kompanije. 

U obaveštenju Privrednom sudu u Nišu stoji da nijedna kompanija nije uplatila depozit u iznosu od 126 miliona dinara.

Uprkos stalnim apelima lokalne samouprave, kojoj su se javljali zainteresovani investitori koji su bili spremni da kupe delove imovine ove velike kompanije, stečajni upravnik je ostao pri svom stavu da se prodaje imovina isključivo u celosti, što je, kako su upozoravali iz lokalne samouprave,  i dovelo do ovog očekivanog ishoda. 

 

Obaveštenje stečajnog upravnika Privrednom sudu u Nišu
Obaveštenje stečajnog upravnika Privrednom sudu u Nišu

Slične vesti

2 Comments

  1. Kad bi neko hteo da uplati 4-5 miliona evra kao depozit pa da mu stecajni upravnik kasnije vrati kusur mozda bi bilo ok. Kakav lik je taj stecajni, smesan neki covek. I mnogo je pametan. Mora da je nislija.

  2. Sto sad ne izadjemo mi radnici da strajkujemo protiv stevajnog upravnika, t.j. Drzave, jer ga ona postavila? Politicki su nas iskoristili naprednjaci u prethodnoj kampanji protiv Vasica, kako bi ga srusili, a sad ih nema nigde. Kakve smo mi budale.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker