Obrazovanje

Promocija Nacionalnog modela dualnog obrazovanja i okvira kvalifikacija u Srbiji

U Velikoj sali Skupštine grada Pirota, u četvrtak 10. februara, održaće se promocija Nacionalnog modela dualnog obrazovanja i okvira kvalifikacija u Republici Srbiji. Učesnike skupa pozdraviće, gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić koji će govoriti i o značaju dualnog obrazovanja u Pirotu. Na promociji Nacionalnog modela dualnog obrazovanja govoriće, državi sekretar u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dr Nebojša Ranđelović, pomoćnica Ministarstva prosvete, dr Gabrijela Grujić, i rukovodilac Centra za edukaciju, dualno obrazovanje i obrazovne politike Privredne komore Srbije, mr Mirjana Kovačević.

O iskustvima škola u realizaciji dualnog obrazovanja govoriće, direktor Srednje stručne škole u Pirotu, Dragoslav Mančić. Iskustva kompanija o dulanom obrazovanju preneće, direktor Ljudskih resursa Tigar Tajersa, Zoran Kostić, a o iskustvima u realizaciji dualnog modela studija govoriće, rukovodilac Odseka Pirot  Akademije tehničko – vaspitačkih strukovnih studija Niš, prof. dr Emilija Popović.

O dualnom modelu obrazovanja na nivou srednjeg i visokog obrazovanja i Nacionalnom okviru kvalifikacija govoriće, predstavnik Ministarstva prosvete, Jelena Perućica i rukovodilac Odseka Pirot ATVSS Niš, prof. dr Emilija Popović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker