Lokalna samouprava

Projekat rekonstrukcija karaule u selu Dojkinci u promo filmu uspeših projekta EU fondova

Projekti rekonstrukcije i prenamene vojne karaule u moderan sportsko rekrerativni i  turistički centar kao i uredjnje platoa ispred objekta u selu Dojinci na Staroj planini biće promovisani u dokumentarnom filmu uspešnih EU projekata. Tim povodom,  u organizaciji Ministarstva za evropske integracije RS, Jovan Memedović sa svojim stručnim timom  je boravio u  Pirotu tokom vikenda. Njegovi domaćini ispred grada Pirota bili su Marija Djošić, šefica Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i Dragan Novaković iz Turističke Organizacije Pirot.

Prema rečima Marije Djošić, šefica KLER-a, rekonstruisani objekat u selu Dojkinci je pravi primer projekta održivog turizma na Staroj planini čijom izgradnjom je ova lokacija dobila veoma na značaju. Broj  poseta i dogadjaja koji se organizuju na ovom lokalitetu potvrdjuju opravdanost projekta.

Film koji će gledaocima predstaviti sportsko rekreativni centar Dojkinci , dodatno će doprineti promociji grada kao turističke lokacije ali i primera dobre prakse u realizacije EU projekata.

Emitovanje filma će biti realizovano u 2024. godini.

 

Ovaj sadržaj je deo projekta Investicije po meri građana, u okviru Konkursa Grada Pirota za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker