Lokalna samouprava

Priznanje za Mlekarsku školu

Mlekarska škola je dobitnik nagrade za doprinos obrazovanju i razvijanju preduzetničkih veština. U organizaciji Rotari Distrikta 2483 Srbije i Crne Gore, a u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije obezbeđene su donacije za uspešne mlade ljude i ustanove za mlade koji su postigli značajne rezultate u 2018. godini.

Donacija se sastoji u vidu 6 računara i biće iskorišćena za kvalitetniju organizaciju nastavnih aktivnosti. Dodela nagrada je organizovana 2.3.2019. godine u beogradskom hotelu „Metropol“. U prisustvu čelnika Rotari kluba, predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, američkog ambasadora Kajla Skota i drugih visokih zvanica, nagradu je u ime Mlekarske škole primio direktor ove institucije Nenad Đorđević.
​​„Velika je čast da se ime Mlekarske škole nalazi među 5 odabranih škola u Srbiji. Divno je biti nagrađen među nekolicinom najboljih učenika Srbije, koji su ime svoje zemlje pronosili širom međunarodnih olimpijada znanja. Zahvaljujem se Rotari klubu Srbije i Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja koji su prepoznali naš rad i naše aktivnosti na polju obrazovanja. Ova nagrada imponuje i čini nas ponosnim na postignuća u prethodnoj godini, ali i obavezuje da nastavimo sa kvalitetnim i predanim radom, i da se još više posvetimo radu sa mladima zbog kojih smo, uostalom, i svi ovde na istom zadatku. Lepša i bolja Srbija je moto ove nagrade, a mladi i obrazovani ljudi i škole su njena najlepša strana. Počastvovan sam što se ime Mlekarske škole još jednom našlo i čulo među najboljim školama i učenicima Srbije“ – rekao je Đorđević ovom prilikom.
​​U ime Ministarstva prosvete pomoćnik ministra za digitalizaciju Aleksandar Stojanović istakao je da je njihov cilj da najbolje učenike i škole promovišu, što su i učinili ukazavši im poverenje i ovom prilikom.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker