Obrazovanje

Priznanje Tehničkoj školi

Tehnička škola je juče, 15.12.2023. godine, dobila veoma vredno priznanje od strane Mašinskog fakulteta u Nišu. Na proslavi 63. godišnjice postojanja i rada Mašinskog fakulteta, kojoj su prisustvovali rektori više univerziteta, dekani brojnih fakulteta i mnogobrojni direktori i drugi prdstavnici srednjih škola, dekan Mašinskog fakulteta prof. dr Goran Janevski je direktoru Tehničke škole Bratislavu Dimitrijeviću uručio povelju za izuzetan doprinos razvoju Mašinskog fakulteta u Nišu.

Dekan Janevski je tom prilikom istakao da su najbolji studenti Mašinskog fakulteta upravo učenici Tehničke škole. Ovo je ogromna pohvala za ceo kolektiv naše škole jer je izuzetno važna visokoškolska institucija prepoznala i priznala kvalitet našeg zajedničkog rada. Ponosni smo na tu činjenicu, jer je prioritet naše škole uvek bila kvalitetna nastava i obrazovanje svestrane ličnosti učenika.
U okviru svečane ceremonije dodjeljena su i priznanja najboljim studentima Mašinskog fakulteta sa osnovnih i master studija. U ovoj grupi sada već bivših studentata našla se i Marija Andonović, nekadašnja učenica Tehničke škole, a sada naša mlada koleginica. Ona je dobila diplomu kao najbolji master student za školsku 2022/2023. godinu sa prosekom 10,00. Ponosni smo i na to što naši najbolji đaci i uspešni studenti nastavljaju prosvetarsku tradiciju upravo u Tehničkoj školi.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker