Sport

Priznanje Atletskog saveza Srbije pirotskom treneru Predragu Krstoviću

U okviru manifestacije Dani atletike, u organizaciji Atletskog saveza Srbije, predsednik ASS Veselin Jevrosimović uručio je priznanja trenerima koji su postigli zapažene rezultate u godini na izmaku. Među dobitnicima priznanja je i trener Atletskog kluba Pirot Predrag Krstović.
Krstović je imao blistavu karijeru kao atletičar, a veoma je uspešan i u trenerskoj karijeri. Učesnik je Evropskog prvenstva, vlasnik državnog rekorda na 10 kilometara već 18 godina.
-Sa svojim sportistima, kao trener ostvarivali smo brojne državne rekorde a najveći uspeh u trenerskoj karijeri mi je osvajanje bronze na Balkanskom prvenstvu sa svojim takmičarima, učešće na tri evropska i jednom svetskom prvenstvu, seniorski državni rekord sa Danicom Gogov kao i prvo mesto na finalu Kupa Srbije u seniorskoj konkurenciji-kazao je Pirotskim vestima Krstović.

Po njegovim rečima, tajna uspeha pirotskih atletičara, ali i brojnih drugih sportova jeste nesebična podrška Grada koji kao retko koji drugi grad podržava sport.

-Teško da bi mogli i približne uspehe da postignemo bez podrške lokalne samouprave i gradonačelnika Vladana Vasića, takođe neizmernu podršku imamo i od direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića, od javnih preduzeća a odnedavno naš sponzor je i Dunav osiguranje. Želim da se svima zahvalim na podršci bez koje sigurno ne bi mogli da uspešno radimo-kazao je Krstović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker