Ostale vesti

Prijem u Privrednoj komori Srbije za organizatore Regionalne konferencije “Jaka žena”

Sinoć je održana konferencija za medije u Privrednoj komori Srbije na kojoj je predstavljena predstojeća Regionalna konferencija “Jaka žena “. Ova konferencija će se održati u Vrnjačkoj Banji 18. i 19. oktobra, sa ciljem podrške edukaciji, unapredjenju ženskog preduzetnistva i ekonomskog osnaživanja žena u društvu. Skup se organizuje pod sloganom “1000 minuta predavanja i treninga za 1000 žena sa Balkana “. Na konferenciji će učestvovati i dve naše sugradjanke – kreatorka Silvana Tošić i model Sanja Janković, koja je prisustovala i sastanku u Privrednoj komoru Srbije.


U okviru ove regionalne konferencije bice organizovana i šesta dodela priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života pod nazivom “Dama i džentlmen godine”.

Domaćin konferencije je nedavno otvoreni hotel “Tonanti “, a organizatori će na pet lokacija u Vrnjačkoj Banji spremiti bogat program koji uključuje različite panele, treninge, promocije knjiga…

-Počastvovana sam što sam prisustvovala konferenciji za medije u Privrednoj komori Srbije. Sa velikim zadovoljstvom sam upoznala Branislavu Simanić, direktorku Sektora preduzetnistva Privredne komore Srbije. Veoma mi je drago da Privredna komora Srbije konstantno unapredjuje i ulaže u žensko preduzetništvo. Smatram da postoji mnogo dama koje imaju ideje da pokrenu svoj biznis i da Privredna komora Srbije može da im pomogne u realizaciji. Takodje sam pričala i sa Bobanom Djurovićem, predsednikom opštine Vrnjacka Banja i jako se radujem što ću provesti nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji, koja je najposećenija turisticka destinacija u Srbiji, posle Beograda, prema njegovim rečima.
Dejan Pantić, organizator ove konferencije, najavio je niz dogadjaja unutar manifestacije a jedna od njih je finalni izbor Dive Turizma Srbije 2020. Ja ću biti voditelj na dodeli priznanja “Dama i džentlmen godine” , ali i kao ovogodišnja Diva Turizma Srbije,  zamenik predsednika zirija-kazala je Pirotskim vestima Sanja Janković.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker