Prijavite problem u gradu putem android aplikacije

Grad Pirot u partnerstvu sa Pirotskim vestima, odnosno Agencijom za web portale i novinske delatnosti PINA NC, izdavačem najposećenijeg internet portala u Pirotskom okrugu, nakon dužeg perioda testiranja lansirala je android aplikaciju pod nazivom Prijavi problem, koja može potpuno besplatno da se “skine” sa Google Play-a, sa sledećeg LINK-a.  

Zahvaljujući ovoj aplikaciji Piroćanci će, nikada lakše, moći da prijave bilo koji problem u gradu, ali i da direktno kontaktiraju sa gradonačelnikom, ukažu na bilo koji problem, iskažu i nezadovoljstvo, što je jedinstven primer u Srbiji i odličan način za neposrednu komunikaciju građana sa svim javnim preduzećima, iz čijeg delokruga rada je konkretni problem na koga građani žele da ukažu, ali i sa gradonačelnikom mr Vladanom Vasićem.

-U želji da, što je moguće neposrednije komuniciramo sa građanima, izradili smo aplikaciju i neko vreme je testirali. Aplikacija je objavljena na Google Play platformi i on omogućuje našim građanima da prijave sve vrste problema, ali i da direktno pošalju poruku meni i mojim saradnicima Vrlo brzo će dobiti i odgovore, a sa druge strane, ti predlozi će nam pomoći da sve predloge i primedbe inkorporiramo u planove javnih preduzeća. Nadam se da će ovaj neposredan način komunikacije sa građanima dati rezultate-kazao je gradonačelnik Vasić.

Agencija PINA NC, osim što je izdavač portala pirotskevesti.rs, već pet godina uspešno se bavi i foto i video produkcijom, dizajnom i izradom aplikacija za android i iOS platforme, kao i dizajnom web sajtova. 

2 Komentara

 1. Vlada

  17.05.2018. at 17:55

  Svaka cast na ovome i gradonacelniku i Pirotskim vestima. Testirana i s moje strane. Poslao i nestvarno brzo dobio odgovor.
  Za svaku pohvalu. Jako funkcionalno i prakticno.

 2. Mance

  05.06.2018. at 14:38

  Jos kad bi neki pametnjakovic napravio i IOS verziju,da mi nezaposleni samo da prijavljujemo

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar