Gradska hronika

Pri kraju krpljenje udarnih rupa ka Zavojskom jezeru

Prema Programu redovnog održavanja, Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot, radovi na krpljenju udarnih rupa, na putu od Pirota prema Zavojskom jezeru do brane HE “Pirot”, su u završnoj fazi. Veći deo trase je završen i trenutno se radi od skretanja za Pokrovenik prema brani HE “Pirot”, pa se vozačima savetuje opreznija vožnja. S obzirom na stanje preostale deonice kompletni radovi trebalo bi da budu završeni tokom ove nedelje.

Treba istaći da je sanirano manje klizište u Koprivštici koje je vozačima pričinjavalo ozbiljne probleme, naročito zimi, kao i da je asfaltiran pristupni put prema Kampu “Buljarice” koji bio u izuzetno lošem stanju.

U skladu sa Programom redovnog održavanja trenutno se izvode radovi u Ulici Đure Jakšića gde je “Vodovod” zamenio staru vodovodnu mrežu. U dužini od 300 metara radiće se na nivelaciji šahti, saniranju prekopa i delimičnoj zameni ivičnjaka. Posle toga uslediće kompletno asfaltiranje. Vrednost radova je oko 3,5 miliona dinara.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker