Lokalna samouprava

Prezentacija sistema elektronskog poslovanja

U skladu sa projektom Vlade Srbije e-faktura, Ugovorna okružna privredna komora Pirot u saradnji  sa firmom MKS zakazuje prezentaciju Integralnog Informacionog Sistema sa rešenjima vezanim i za Elektronsko poslovanje.

Prezentacija će se održati u četvrtak 19. septembra u prostorijama UOP Komore Pirot u ul. Dobrice Milutinovića TC „Vezni trakt“, lokal br.5 sa početkom u 11:00 h.

Samo rešenje ima sledeće karakteristike:

 

-Zasniva se na ideji DA SE SA ŠTO MANJE RADA I DOKUMENATA OSTVARI MAKSIMALAN BROJ INFORMACIJA za sve nivoe menadžmenta i za sve poslovne funkcije i to trenutno.

-Integralnom obradom samo 6 tipova dokumenata od toga su 3 elektronska (gde se ne vrši unos podataka), obezbedjuju se podaci kako za funkciju računovodstva tako i za ostale funkcije kao što su: Nabavka, proizvodnja, prodaja, finansije,marketing, plan i analiza.

-Rešenje je: JEDNOSTAVNIJE,FUNKCIONALNIJE I JEFTINIJE od postojećih ERP sistema. Mogu ga koristiti kako velike firme tako i male firme uključujući i  knjigovodstvene agencije. Specijalni moduli za komunalne firme mogu da povećavaju naplatu od 20-50%.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker