Lokalna samouprava

Prezentacija programa zapošljavanja “Pokreni se do posla”

Danas je u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot održana prezentacija programa zapošljavanja Udruženja građana ENECA iz Niša, koja u partnerstvu sa Filip Morisom realizuje već dugi niz godina program subvencija malim i srednjim preduzetnicima “Pokreni se do posla”. 

Milivoje Jovanović, iz ENECA-e kazao je novinarima da je na sastanku sa predstavnicima malih i srednjim preduzeća iz Pirota, kao i sa preduzetnicima, bilo reči o različitim problemima i izazovima sa kojima se susreću preduzeća tokom svog poslovanja, naročito u početnim fazama koje su i najkritičnije sa aspekta izvora finansiranja za realizaciju poslovnih ideja.

Predsednik UOPK Pirot dr Dragan Kostić kazao je da su danas prezentovana dva programa, USAID-ov program za povećanje ekonomskih kapaciteta, kao i prezentacija programa “Pokreni se za posao”.

-Zadovoljni smo zbog velikog interesovanja pirotskih privrednika za učešće i verujem da će imati šta da čuju i da će mnogo toga primeniti i u svom poslovanju kako bi unapredili svoje biznise-kazao je dr Kostić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker