Gradska hronika

“Presretač” proteklog vikenda registrovao 47 prekršaja. Tri vozača isključena zbog prekoračenja brzine za 100 km/h veće od maksimalno dozvoljene!

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da se u dane vikenda (28.07.2023 – 30.07.2023. godine) na teritoriji PU Pirot dogodilo 6 saobraćajnih nezgoda, od kojih je jedna saobraćajna nezgoda sa povređenim licem koje je zadobilo lake telesne povrede i 5 saobraćajnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom.

Ilustracija

U cilju unapređenja stanja bezbednosti saobraćaja, u istom periodu sprovedena je 5. centralna akcija pojačane kontrole saobraćaja, kojom prilikom su otkrivena 64 saobraćajna prekršaja. Takođe, prethodnog vikenda na području Policijske uprave u Pirotu angažovan je i „presretač“ kojim je otkriveno ukupno 47 saobraćajnih prekršaja. Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, 3 vozača su isključena iz saobraćaja zbog prekoračenja brzine za 100 km/čas veće od dozvoljene, odnosno zbog nasilničke vožnje. Odeljenje saobraćajne policije Policijske uprave u Pirotu sprovodiće i u narednom periodu akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, kao i druge preventivne aktivnosti u saobraćaju, kako bi stanje bezbednosti saobraćaja bilo što povoljnije. Policijska uprava u Pirotu apeluje na građane da poštuju pravila saobraćaja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker