Gradska hronika

Premijera hita Martina Nedeljkovića “Živa vatra”

Da Pirotu ne manjkaju kvalitetni pevači koji svetlaju obraz nasega grada dokazao je i Martin Nedeljković, poznati pevač kojeg poznaju kako ovde u Pirotu tako i susednoj Bugarskoj.

Svoj prvenac, pesmu Živa Vatra izdao je za renomiranu produkcijsku kucu IDJ World, i stao rame uz rame sa eminentnim imenim naše estrade. Pesma Živa vatra predstavlja jednom rečju pirotski proizvod jer su i sami autori iz našeg kraja.Tekst i muziku radio je Darko Benić, aranžman – jedan od poznatih muzičara u Evropi a naš čovek Nikola Kitanović koji je i svirao klavijature u pesmi. Ne treba zaboraviti i Ivicu Maksimovića, Atanasova i Čedu Marjanovića. Spot za pesmu je takodje radila ekipa iz Pirota Stefan Ćirić i Vita Aleksić.

 

Spot je snimljen na lokacijama poput Etno restorana Nišavska dolina, pa jednom rečju oslikava i turističku razglednicu našeg grada.
Pitali smo Martina za utiske i očekivanja.
-Veoma sam zadovoljan celokipnim projektom, kako pesmom tako i spotom i ljudima sa kojima sam saradjivao. Očekujem od svojih kolega i prijatelja da poslušalju pesmu i pogledaju spot te se nadam i podršci svog grada. Ovim putem posebno želim da se zahvalim poznatom pop pevaču i kolegi Vladimiru Stojanovicu Vaci koji je svojim muzičkim autoritetom garantovao za kvalitet pesme i spota u pregovorima sa IDJ World produkcijom-kazao je Nedeljković za Pirotske vesti.

 

Pogledajte i premijerno spot Martina Nedeljković za pesmu Živa vatra.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker