Politika

Predstavnici Demokratske partije Bugara u Babušnici pozvali sunarodnike da glasaju za Aleksandra Vučića

Predstavnici Demokratske partije Bugara u Babušnici, predsednik OO u Babušnici Ivan Takov i odbornik ove partije u babušničkom parlamentu Saša Zlatanov, pozvali su danas pripadnike bugarske nacionalne manjine i sve ljude dobre volje da na predstojećim izborima podrže Aleksandra Vučića.

Po rečima Ivana Takova, predsednika OO DPB u Babušnici, ova partija, uključujući i odbor u Babušnici, odlučila je da podrži kandidaturu Aleksandra Vučića.

-Mi smo dva puta imali susret sa njim, oba puta izneli po jedan veliki problem i oba problema su rešena ličnim angažovanjem Aleksandra Vučića. Jedan problem je krov ambulante koji je bio propao, rešen je. Drugi problem je put Zvonce-Rakita, četiri kilometra, i to je rešeno-kazao je Takov.

Saša Zlatanov, iz Kulturno informativnog centra u Zvoncu, koji je i odbornik DPB u Babušnici potvrdio je da je predsednik Vučić imao veliko razumevanje za probleme meštana ovih sela.

-Želim da pozovem sve simpatizere Kulturnog centra i članove DPB da glasaju za Aleksandra Vučića koji je imao veliko razumevanje za nas i pomogao nam u rešavanju dva važna problema za nas. Put za Rakitu je problem koji sam izneo u ličnom susretu sa predsednikom Vučićem i on je odmah dao nalog Putevima Srbije da se taj problem reši. Put je asfaltiran u dužini od dva kilometara, a sproleća se očekuje da se asfaltira i preostala dva kilometra-kazao je Zlatanov.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker