Lokalna samouprava

Predstavnica ambasade Slovačke obišla Regionalnu deponiju Pirot – moguća donacija i saradnja

Na inicijativu rukovodstva JKP Regionalna deponija Pirot, danas je održan sastanak u prostorijama  sa Helenom Zengo, saradnicom za ekonomska i trogovinska pitanja Ambasade Republike Slovačke u Srbiji. Sa gospođom Zengo razgovarali su direktor Regionalne deponije Nebojša Ivanov i njegovi saradnici Violeta Antić i Nenad Đorđević.

Predstavnica ambasade Slovačke nagovestila je mogućnost saradnje sa Regionalnom deponijom i mogućnost donacije u cilju opremanja savremene automatske meteorološke stanice a sve u cilju vršenja permanentnog monitoring nad parametrima koji su od važnosti za životnu sredinu a tiču se rada Regionalne deponije Pirot.

Helena Zengo je istakla da je Ambasada Republike Slovačke u Srbiji zainteresovana za buduću saradnju sa JKP Regionalnom deponijom Pirot, jednom od najsavremenijih deponija u zemlji i da će nastojati da ova važna donacija stigne u Pirot.

 

Pročitajte i sledeće povezane vesti:

https://www.pirotskevesti.rs/lokalna-samouprava/ambiciozni-planovi-regionalne-deponije-radice-se-prosirenje-pratiti-kvalitet-podzemnih-voda/

 

https://www.pirotskevesti.rs/lokalna-samouprava/gradice-se-drugo-telo-regionalne-deponije-pirot-investicija-od-2-3-miliona-evra/

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker