Privreda

Predstavljeni postignuti rezultati i ciljevi Tigar Tyresa

Kompanija Tigar Tyres predstavila je rezultate  ostvarene tokom 2022. godine i prioritete koji su postavljeni za 2023. godinu. Prema rečima direktora, Igora Zyemita, prethodna godina je bila jako teška ali uspešna a veliki izazovi se očekuju i u ovoj godini. Rukovodstvo najveće kompanije u Pirotu veruje da će planovi i započeti projekti biti uspešno realizovani i da će uprkos trenutne situacije u ekonomskom okruženju Fabrika raditi bez prekida.

U Galeriji “Čedimir Krstić”, pored guma koje proizvodi pirotski gigant, predstavljena je i kreativnost radnika ove kompanije. Direktor Tigar Tyresa, Igor Zyemit, kaže da su ove godine odabrali  Galeriju upravo zbog toga što u Tigru rade ljudi koji pišu poeziju, sviraju, crtaju i slikaju pored toga što prave gume i to je prava slika ove komapnije. Druženje u Galeriji započelo je  kulturno – umetničkim programom u izvođenju radnika Tigar Tyresa.

Predstavljajući rezultate iz prethodne godine, direktor, Igor Zyemit rekao je da  u 2022. nije bilo problema sa  kovidom, ali  je zato bilo mnogo drugih izazova. “Nismo imali kovid ali smo imali sve ostalo, Imali  smo rat, problem sa sirovinama, problem sa transportom preko leta, neverovatan i veoma redak kvar na masini, i na kraju godine izlivanje amonijaka iz voza. Pored tiga Tigar Tyres je imao dobru godinu. Možda zvuči čudno, ali je bila dobra godina, završili smo sve poslove, služili smo kupcima, zaradjivali smo novac i nastavili smo projekte. Tako da ja kao direktor mogu da kazem da je dobro što se 2022. godina završila, ali je ipak donela dobre rezultate” – istakao je Zyemit.

“I 2023. godina  nije laka godina ni za koga u Evropi,  ni za jedan biznis, automobilsku industriju, mlečnu industriju, niti za proizvodnju guma.  Mišelin, Tigar  i  ostali brendovi  očekuju tešku godinu. Ipak za Tigar  je ova godina  počela dobro. Otvoreni smo stalno i nadamo se da će tako biti sve do Uskrsa” – rekao je direktor kompanije i podsetio da je potreban optimizam jer je prošla godina za Tigar počela sa neverovatnim ambicijama  pa je tako i bilo. “Ova godina je započela pesimistički  u vezi ekonomskog okruženja, ali sam ubedjen da ćemo uspeti. Završili smo projekte, imamo nove projekte, i dalje imamo investicije i  razmišljamo o budućnosti” zaključio je direktor Tigar Tyresa, Igor Zyemit.

Predstavljanje postignutih rezulčtata i prezentacija planova praksa je ove kompanije na početku svake kalendarske godine. Takođe, svake godine kompanija organizuje Porodični dan zdravlja i bezbednosti koji je namenjen druženju zaposlenih i članova  njihovih porodica.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker