Sport

Predstavljena sva pojačanja Radničkog

Na današnjoj konferenciji za novinare uprave Radničkog predstavljena su poslednja pojačanja Belih. Trener Dukić je kazao da je zaista zadovoljan jer je uprava dve nedelje pred početak prvenstva ispoštovala sve njegove zahteve, što je redak slučaj u našem fudbalu, i dodao da veruje da će njegova ekipa sa poslednjim pojačanjima nikome neće biti lak protivnik u novoj sezoni koja počinje za dve nedelje. Komentarišući raspored prvenstva, trener Dukić je kazao da nije ni zadovoljan ni nezadovoljan, jer tokom prvenstva sastaće se svako sa svakim, jedina nepovoljna situacija su dva gostovanja na otvaranju nove sezone.

Predsednik kluba Zoran Nikolić kazao je novinarima da su najnovija, ujedno i poslednja pojačanja Belih Nigerijac Emeka Emeru, Nemanja Matović, Živanović Miloš i Anđelković Lazar.

-Procena stručnog štaba je da su nam ovi fudbaleri neophodni. Uz postojeći kadar, koji je ovde iz Pirota, smatram da ćemo imati dobru ekipu i dostojno reprezentovati naš grad-kazao je predsednik Nikolić.

Trener Dukić kazao je novinarima da je vrlo zadovoljan nakon dvadesetak dana provedenih u Pirotu, prvenstveno sa prijemom i upravom kluba koja je treneru obezbedila maksimalne uslove za rad.

-Pre toga predstavljeni su Dojkić i Dimitrov, a nadam se da će se pridružiti i Neca Petrov. To su igrači koji su potrebni Radničkom. Doneli smo kvalitetne igrače i pre svega dobre ljude i ja mislim da će Radnički u ovoj sezoni biti dobar tim, koji neće biti nikome lak protivnik. Mislim da ćemo dočekati prvenstvo spremni i da ćemo startovati onako kako svi očekuju-kazao je trener Dukić.

Novinarima su se predstavila i najnovija pojačanja.

Miloš Živanović, polušpic – napadač do sada je igrao u Partizanu, Inđiji, Mačvi Šabac, Dinamu iz Vranja.

-Prvi utisci su mi odlični, ljudi iz uprave su maksimalno korektni, dogovorili smo se za pet minuta. Mislim da je Pirot pravi fudbalski grad i mislim da će mi odgovarati, već sada se vidi da ima hemije u svlačionici i verujem da neće biti problema u prvenstvu-kazao je Živanović.

Nemanja Matović ponikao je u Sutjesci iz Foče, igra na poziciji zadnjeg veznog.

-Nadam se da ću opravdati njihova očekivanja. Sa Mačvom sam pre par meseci ušao u viši rang i nadam se da ćemo ponoviti taj uspeh ovde u Pirotu. Prihvatili su me kao najrođenijeg i za sve imam samo reči hvale-kazao je Matović.

Emeka Emeru Jakobs ponikao je u školi fudbala Bajerna iz Minhena, nakon čega je bio u Tunisu u Super ligi, zatim u Slobodu iz Užica i sada u Pirotu.

-Sve je dobro, i trener i saigrači i grad-kazao je stameni Nigerijac.

Lazar Anđelović, Nišlija, prošao je školu Radničkog i igrao u Dunavu iz Prahova godinu dana.

-Super sam prihvaćen, zadovoljan sam sa treninzima, uslovi su korektni, sve je super i nadam se da ću opravdati očekivanja-kazao je Anđelković.

Već večeras od 18 sati Beli imaju narednu proveru i to sa starim znancima iz pripremnih perioda, ekipom Slivničkih geroja iz susedne Bugarske.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker