Sport

Predstavljen novi strateg Belih – Dejan Čelar, mlad i perspektivni stručnjak iz Beograda

Generalni sekretar Radničkog Dragan Janković danas je na konferenciji za novinare predstavio novog šefa stručnog štaba Belih, mladih i veoma perspektivnog trenera Dejana Čelara, koji je danas popodne odradio i prvi trening sa ekipom Radničkog.

Janković je kazao da je uprava Radničkog proteklih dana radila na tome da se što je pre moguće nađe najbolje moguće rešenje za upražnjeno mesto na klupi Belih.

-Uprava je pokušala i nadamo se uspela da nađe kvalitetno rešenje za Marka, kome želimo svu sreću u nastavku karijere. Rukovodstvo kluba je pre dva dana donelo odluku da novi trener bude Dejan Čelar-kazao je Janković.

-Moram da kažem da sam ja na mestu na kome sam i želeo da budem. Rukovodstvo Radničkog me pozvalo, imali smo otvoren razgovor, poklopilo se ono što sam od njih čuo sa mojom vizijom. Prihvatio sam ponudu, došao ovde dan pred utakmicu sa Bačkom. Ništa se drastično neće menjati u odnosu na prošli period. Za jedan dan ne menjamo ništa, cilj nam je da se skupimo i da probamo sutra da pobedimo utakmicu protiv mog bivšeg kluba. Ja sam do ovog jutra trener Radničkog i svu svoju energiju ću usmeriti da sutra pobedimo-kazao je trener Čelar i dodao da je ambicija kluba opstanak u ligi.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker