Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras raspisao izbore za 3. april. Srpska napredna stranka počela sa prikupljanjem potpisa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je raspisao izbore za narodne poslanike za 3. april. Predsednik Vučić je na svom instagram nalogu pozvao građane da učestvuju na izborima koji su veoma važni za budućnost zemlje.

 

-Raspisujem izbore za narodne poslanike za 3. april 2022. godine. Pozivam građane da uzmu učešće u tim izborima, da kao zemlja pokažemo svoj demokratski kapacitet, koliko je važno da prihvatimo planove i programe za budućnost. Neka najbolji pobede. Građani Srbije, neka su vam srećni izbori-poručio je predsednik Vučić.
U Pirotu je gotovo istog momenta kada je predsednik Vučić saopštio da su raspisani izbori, krenulo prikupljanje potpisa građana i to u prostorijama Uslužnog centra u Gradskoj upravi Pirot, zatim u prostorijama Srpske napredne stranke, kao i u nekoliko okolnih većih sela.
Interesovanje građana je ogromno na svim punktovima.
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić dao je svoj potpis u selu Poljska Ržana, odakle potiče njegova familija i pozvao je sve građane da svojim potpisima daju podršku lisi SNS na predstojećim izborima. Očekuje se da kvota za Grad Pirot bude u rekordnom roku ispunjena-poručio je Vasić u izjavi Pirotskim vestima.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker