IZBORI 2020Politika

Predata prva odbornička lista za lokalne izbore u Pirotu – “Aleksandar Vučić – za našu decu”

Večeras je u 22:25 Gradskoj izbornoj komisiji predata prva odbornička lista “Aleksandar Vučić – za našu decu”. Nosilac ove izborne liste na lokalnim izborima biće aktuelni gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić koji je u svojoj izjavi nakon predaje odborničke liste, pozvao sve birače u Pirotu da na izborima podrže ovu izbornu listu. Vasić se zahvalio velikom broju Piroćanaca koji su podržali ovu odborničku listu jer je u rekordnom roku prikupljeno 1.950 potpisa građana. 

Kandidat za gradonačelnika, mr Vladan Vasić, zahvaljuje se svim svojim sugradjanima koji su imali strpljenja zbog velikih gužvi, i po lošem vremenu i hladnoći, svojim potpisom dali podršku našoj listi.

 

 

Vasić je pozvao birače da podrškom liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, na predstojećim izborima, gradjani izaberu da se Pirot još snažnije razvija i napreduje u narednom periodu.

-Moram da izrazim veliko zadovoljstvo zbog ogromne podrške naših sugrađana koji su nam dali podršku i omogućili da u rekordnom roku prikupimo preko 1950 potpisa i prvi predamo listu koja će se zvati “Aleksandar Vučić – za našu decu”. Čestitam i svim odborničkim kandidatima. Očekujemo ubedljivu pobedu 26. aprila i praktično od sutra kreće naša kampanja-poručio je Vasić.

 

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker